Maar wat Regelt Ragna dan precies? Ik regel datgene waar jij niet aan toekomt (of simpelweg geen zin in hebt). Iedereen is ‘druk’ met werk, het gezinsleven, de organisatie van een diner, administratie, facturatie en ga zo maar verder! Ik ben jouw Personal Assistent en organiseer en structureer jouw (privé)office, (financiële)administratie, processen, projecten, uitzoekwerk en agenda. Ik neem jouw Social Media kanalen inclusief websitebeheer, nieuwsbrieven en e-mailbeheer over. En daarnaast organiseer ik jouw events, reizen & meetings. Ik werk graag samen met ondernemers, ZZP’ers, privé personen en expats.

Zoek jij iemand die achter je staat en je ontzorgt? Iemand die structuur, overzicht en orde biedt en een grote liefde heeft voor planningen en regelzaken? Iemand die voor een kleine vergadering, een groot event of voor de organisatie van een waanzinnig feest haar hand niet omdraait? En iemand die met veel enthousiasme jouw TO DO lijst overneemt en oppakt?

Bel mij! Jij doet waar je goed in bent, ik regel de rest


OFFICE MANAGE MENT

Als jij wilt ondernemen, je vak wilt uitoefenen en gewoon wilt doen waar je goed in bent? Laat mij dan je al je regelzaken overnemen, dit geeft zoveel rust.

Algemeen: ik zorg voor een gestructureerd en goed georganiseerd kantoor, rust op kantoor, rust in jouw agenda dat geeft wel heel veel rust 😉
Werkprocessen: ik kijk met je mee! En daar waar nodig pas ik aan en structureer ik
Financiële administratie: waar veel ondernemers niet blij van worden, maar ik doe het graag
Projectmanagement: blijven er zaken liggen? Wil je nieuwe producten ontwikkelen? Een nieuwe dienst aanbieden? Maar kom je er niet aan toe? Laat mij het project overnemen, ik zorg voor een projectplan, goede planning, strakke deadlines en dat binnen de afgesproken tijd
TO DO’s: ik ben gek op lijstjes! Dus laat mij jouw TO DO lijst overnemen, prioriteiten aanbrengen en bovenal afvinken. Ik pak al die kleine praktische taken op waar jij niet aan toe komt.


EVENTS, REIZEN & MEETINGS

Wat een luxe, een stressvrije reisplanning! En je wilt je omgeving (en jezelf) zo af en toe wel in het zonnetje zetten, het leven moet je vieren. Als afgestudeerd Event Manager neem ik deze taak vol toewijding over zodat jij een drankje kunt drinken en genieten!

Reizen: stressvrij op reis; ik regel alles. Van de taxi tot het restaurant en van je welverdiende massage tot een personal trainer op locatie!
Events: een lancering van een nieuw merk, de verjaardag van je moeder, het 10 jarig bestaan van je bedrijf. Ik organiseer een event waarop jij met je gasten alleen maar hoeft te genieten!
Meetings: een complexe meeting op locatie? Een kleine vergadering op kantoor? Ik regel het! Van het versturen van de uitnodigingen, het voorbereiden van jouw presentatie, de lunch op locatie, het restaurant dat perfect bij jouw gezelschap past, het hotel dat iedereen verrast, tot de taxi naar de luchthaven.


SOCIAL
MEDIA

Hier ontkom je niet meer aan! Het is de toekomst, gelukkig ben ik een stiekeme nerd en ben ik dol op alles wat digitaal is 😊

Social Media: het effectief inzetten van verschillende Social Media tools
Email en nieuwsbrieven: het is erg belangrijk om je doelgroep te bereiken en hiermee te communiceren, ik help!
Websitebeheer: laat mij je website beheren zodat jij altijd up-to-date bent en de buitenwereld je goed weet te vinden!
Email-marketingsysteem: voor het aanbieden van jou (online) product